Zmień hasło
Hasło jest potrzebne do logowania w aplikacji desktopowej i na iPhonie.
Komputery i telefony powiązane z Twoim kontem.
Plan konta, jego termin, limity i wykorzystanie.
Hasło jest potrzebne do logowania w aplikacji desktopowej i na iPhonie.
Loguj się na stronie odciskiem palca, twarzą lub kluczem sprzętowym. Klucz nie zastępuje hasła do aplikacji.
Ta przeglądarka nie obsługuje kluczy dostępu w tym połączeniu.
Wybierz sposoby szybkiego logowania. Zachowaj przynajmniej jeden sposób dostępu do konta.
Nie rozpoznajesz aktywności lub korzystałeś z cudzego komputera? Zakończ wszystkie sesje, również w tej przeglądarce.
Wyślij link osobie, której chcesz pomóc. Gdy go otworzy i dołączy, połączysz się z jej komputerem w aplikacji bez ID i kodu — ona i tak zatwierdza każde połączenie.
Link zaproszenia — skopiuj go teraz, później nie będzie można go wyświetlić:
Wspólne konto firmy: członkowie z rolami, miejsca w planie, komputery udostępnione zespołowi i raporty sesji. Każde połączenie z udostępnionym komputerem nadal zatwierdza osoba przy nim.
Zespoły są dostępne w planie Super Premium: zostaniesz właścicielem, a zaproszone konta na miejscach w planie dostaną Twój plan.
Członkowie widzą te komputery w aplikacji i mogą poprosić o połączenie bez kodu dostępu.
Plik CSV (UTF-8, średnik) z sesjami członków zespołu, najwyżej 366 dni. Bajty przez relaye zewnętrznych operatorów docierają po zakończeniu sesji i mogą nie być jeszcze ujęte.
Pobierz aplikację i zaloguj się na swoje konto.
Adres serwera do wpisania w aplikacji, jeśli nie został ustawiony przez operatora:
Ładowanie…OPERACJA NIEODWRACALNA
Usuniesz konto, jego sposoby logowania i powiązania z urządzeniami. Nie spowoduje to usunięcia plików z komputerów. Dzienniki operatora mogą pozostać zgodnie z polityką retencji.